Ако въобще може да се определи, поради различните по качество горива, но все пак възможно ли е да се определи колко километра изкарва катализатора. Колата ми е на 90 000км и се чудя ако го сменя с един резонатор дали няма да се отпуши колицата още повече. Не че дава проблеми , но профилактично да кажем.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна на катализатора
Collapse
X
-
Ами попринцип катализатора го дават, че се запушва на около 100 000 км ако си сигорен в километрите на колата си не го барай, иначе аз го махнах на скоро колата върви значително по-добреlandikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
-
Re: Смяна на катализатора
Ами има такива теми потърси, доколкото знам примерно в Ем Комплекта, а и другаде може да се направи проверка, колко е годен, но и на мен ми се струва, че ако си на реални 90 000, не би трябвало да е скапан.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Re: Смяна на катализатора
Първоначално публикувано от JAMALАко въобще може да се определи, поради различните по качество горива, но все пак възможно ли е да се определи колко километра изкарва катализатора. Колата ми е на 90 000км и се чудя ако го сменя с един резонатор дали няма да се отпуши колицата още повече. Не че дава проблеми , но профилактично да кажем.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
За километрите и на мен ми беше трудно да повярвам, но бат Бобо си каза тежката дума. Преди 2001 съм, значи няма да имам проблеми със смяната, освен да му дам още някой км и живот и ще включа флексаsigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Знам, знам. Мерси все пак колега за предупреждението. От 145-цата още си го търкалям в багажника с идеята да го изтъргувам някъдеsigpic
Comment
-
За мое успокоение, вчера бях при Бобо за други работи, но помеждодругото докато са я вдигали се оказа, че проблема ми е "решен", катализатора ми е махнат, кой знае кога. На мястото има права тръба, но мисля да му турна един резонатор все пак.
sigpic
Comment
Comment